Kandungan sekarang dah 11 weeks

Sejak kandungan masuk 7w haritu, badan rasa tak larat sangat. Makan pun takde selera. Berat turun sampai 4kg. Belum ada kesempatan lagi nak buka buku pink. Last scan masa 9w baby sihat, ada heartbeat. Now dah masuk 11w betul2 rasa tak larat.. kerap jugak demam, badan panas. Btw saya pjj dengan husband. Doakan saya kuat sepanjang pregnancy ni 🥺 saya first time pregnant.

2 Balas

11w oky dh tu blh buka bku pink..sis duk sorang ke dgn fmily? Kalau pjj better mtk sapa2 tlg temankn…klau xde selera, cuba la mkn apa2 yg kena dgn tekak cth sup2…sy awl2 cmtu gk, lalu mkn sup je..nasi2 rasa nk muntah

3mo ago

sy pun sama xselera makan yg teruk. sy byk makan buah utk cover lapar. ratah lauk, buat telur rebus makan ngn salad. roti kdg2. nasi mmg xleh telan

semoga tabah