I Pregnant 7 Weeks.. Today Blendding Kluar Drah Tpi Bukn Merah Dia Coklat Gelap2... Siapa Pernah Alami Begini... Hrp2 Semua OK... 5 Tahun Menunggu Zuriat??

Normal or x??

15 Balas

sama sis..baru semalam bleeding tapi coklat and saya pun 7 weeks pregnant, luckily my sis in law pakar sakit puan, kalau berterusan better sis cek di hospital..

5y ago

so skrg kndungan puan dah ok ke... Time puan jmpa doc.. doc bagi tau ape... ada doc bagi ape2 suntikan tak