Bleeding 7 weeks

Saya pregnant 7 weeks, and 2 hari lepas i bleeding, kluar darah wrna merah pekat and dark brown, bila i rehat dia tak kluar tapi bila buat jalan mesti dia kluar, what should i do?

3 Balas

Pergi hospital check ☺️. Saya pun macam awak jugak. Dari mula 1st trimester smpai nak masuk 3rd trimester, tiap2 buln akan ada bleeding macam tu setiap kali bleeding terus pergi hospital..so better pergi hospital check.. doc akan scan dan buat fully checkup ☺️.. alhamdullilah. Baby ok.. sekarang dah 37w5d.. apa2 pun pergi hospital dlu.. jgn tunggu2..

Saya sma jugak. Kluar wrna brown stiap kali after saya bnyk bjalan. Tgh fikir skrg ni nak g clinic ke prlu buat apa

Pegi klinik inform dktr ya