I Pregnant 7 Weeks.. Today Blendding Kluar Drah Tpi Bukn Merah Dia Coklat Gelap2... Siapa Pernah Alami Begini... Hrp2 Semua OK... 5 Tahun Menunggu Zuriat??

Normal or x??

15 Balas

since 5 weeks smpai skrg 8 weeks, dh 5 kali spotting... pinkish/brownish/bright red/merah pekat.. tp alhamdulillah baby okayy. doc kata its normal...

3y ago

sma sy 5 weeks...kluar drah koko2..kdg2 merah cair..xbyak skit2 jer time kite nk kcing...lps tu xder...bila jmpa dktor..dktor scan alhamdulillah okey...bg ubt kuatkn rhim jer...

sya jugak pernah mgalaminya.. sya rujuk ke hospital.. doktor beri sya pil kuat rahim.. lepas makan pil tu darah coklat2 hitam tu stop..

5y ago

bersabar yee sis ❤️

Better pegi check juga la sis.. Sy pnh jd mcm tu esknya sy skit perut dan gugur... Harap2 kndungan xda apa2lh... Smoga bby sihat

Supposely it’s normal.. bleeding can be caused of implantation.. bykkn berdoa.. smoga sgalanya ok sis

Bunting harimau tu mcm mna sis

5y ago

wc dear