Pengalaman

Hi,ad tak mommies yg prnah kluar darah wrna coklat tpi xbnyk..sikit je,mcm keputihan tpi wrna coklat..?ok ke x tu??sya bru 7 weeks 4 days (1st baby),hri khamis ni bru ad temujanji buka buku pink...ad effect dgn kndungan x klau kluar darah wrna coklat??

2 Balas

Slalunya normal. Tp ikut badan ssorg. Ada yg normal, sbb berlaku penempelan janin ke dinding rahim. Ada sstgh, ianya merupakan ancaman bagi keguguran. So, better pg klinik luar dlu, scan.

5y ago

TQ...

sama la sis sya pun bru ja perasan ptg ni ada kluar cklt2cm kputhn, tpi tk bnyk sya risau juga sis mo gi klinik swasta tutup pulak, hmm sya bru 8mggu 2 hari.mudhn tda apa2..😥😥

2y ago

sekarang ni awk dah okay ke?