perut nampak

Normal x nak msuk 21 mnggu perut dh nmpk besar.sbb ada gdm.rsaula

5 Balas

Normal je sis ad yang besar ad yang kecik..perut besar xpe..jnji bby kt dlm sihat dan sempurna sifat..jgn malu perut nampak besar..sementara je tu..🥰..pengalaman sy hamil twin perut besar dh msuk 3 bln dh nmpk besar..kaki lg bgkak..awl2 lg..smue tu normal..klau sis rasa was2 ke apa tntg perut sis..terus je tanya Docter..time checkup tu..😊

biasa je tu, ikut org jgak.. klau xok mesti doc dah bgtau.. sy pn masa 5 bulan dah besar, org ingat pregnant ank kembar 😂😂😂

Besar sgt ke.. Sbb sy pon besar jg prut da mcm 7 blan tp bru 5blan..

mg. dpmudahkan segala urusan sis..Allahuma aamiin

Sy 21w prut besar jgk