Perut kecil

Normal ke nk masuk 4bulan tpi perut tak nampak lgi..ibu ii kandungan brpe mnggu bru nmpk perut.#firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Sama mcm sy, 1st mom so xtahu perut buncit ke atau baby bump 😅 btw sy dah masuk 13w. Tp sy harap perut kecik je dan xnampak sbb kang bile dah makin beso nnt susah pulak nak bwk perut 😂 mudah2an wpon kecik tp baby aktif dan sihat, tu dh cukup dah. 🥰

Saya masa 3 bulan pun tak nampak sangat. Nampak macam tengah kenyang je

normal. sy msa 8 months baru nmpak .

8month