Perubahan perut

Normal ke ya dh 20 weeks x nampak perut lagi..kdang ii risau tengok org perut dh nmpk g klinik.kita x nmpak lagi

2 Balas

tak perlu compare. badan org tak sama dgn kita. janji baby sihat didalam. saya sampai 37w pun org kata tak nampak perut. tapi baby keluar sihat alhamdulillah. tu yg penting

kalau sis jenis bdn berisi chubby normal la beby xnpk lgi..tp klu org berbdn kurus xnormal skg xnpk lg..sy sndri yg bert 69kg ni pon dah npk jelas sgt beby sy..