Scan 19 minggu. Uri dekat bawah lagi

Normal tak? Masa checkup tadi just doktor macam terkejut la 😅 Kita pula, yang sulung klinik lama hanya harapkan scan kita dari klinik luar je. Kali ni suasana baru, merasa la doktor check segala bagai. Jadi normal tak? Kandungan pun kira kecik lagi. Lain la 7bulan ke atas ke kan? 😅 Tolong sedapkan hati ni. Huhu

3 Balas

uri dkt bawah? sepatutnya kt atas. so tak normal sbb byk effect nnti especially nk bersalin. Wallahu'alam. InsyaaAllah ada byk cara utk naikkan uri ke atas. awak google. sy copy paste kang jd artikel pula kt sini 😂

Haritu ada baca, utk bagi uri naik. Masa sembahyang sujud lama sikit. InshaAllah menjadi

Normal awak. Baby masih boleh berpusing lagi tu.