BABY KECIL

Assalammualaikum. Tadi pergi checkup kt Klinik desa..pregnancy dh masuk 25weeks...nurse ukur ketinggian rahim, then katanya baby macam kecil..tak scan pun..just ukur je..isnin depan dia suruh jumpa doktor utk scan tngok baby kecik atau tak..Sesiapa ada pengalaman mcm ni? Kot2 bila pergi scan, sebenarnya baby ok je..tak kecil pun..ada tak sesiapa dpt pengalaman mcm ni? Tolong share cerita anda..tq 💞💞💞

2 Balas

tggi rahim berapa sis? ada sesetengah jenis perut kecil, tp size bb normal je. jgn risau sgt ye. semoga scan nanti baik² je ☺️

4y ago

kandungan 25 weeks..tinggi rahim 20cm 😔😔..rendah sngt ke tu? itulah..saya harapkan mcm tu..mungkin perut saya kecil..mudah mudahan baby ok..

yup sma dngn sy sis.. kpla baby kcil dri bdn katanye.. tpi sy kuatkn hti yg scan ni tak smuanya btul.. hnya angran saja...

4y ago

iya sis. cara sy senangkan hati sy baca post² ibu lain yg baby nye kecik tpi lahir² ok je normal hehee