luahan kes hari ini di kk

Hai.. Tadi checkup kk doc scan kandungan nampak mengecil...x sedap hati pergi scan klinik swasta..doc scan elok cantik kandungan..aduhai tolong la doktor2 kk jangan la bagi kita risau.dan tolong la mesra pelanggan.ni dengan muka masam.macam kita buat salah.

1 Balas

Tula saya pun scan haritu doc cakap baby kecil .. botol mineral lagi besar .. Tapi bila da jumpa doc pakar terus tanya sebab risau at last doc pakar kata baby membesar dengan elok je okay