newborn baby kuat tdur

Normal tak bby baru brapa hari tidur dari jam 4 petang hingga pagi esok hari..dia taknak bgn..risau dhla tak menyusu 😭😭😭

8 Balas

Kna kejut sis takut kuning tu.. 2 jam or sejam sekali kna kejut.. Sy ms dlm ari klu nk kejutkan dia sy lap muka ngan air paip or buka bju dia srkjap tuk kejutkn dia

newborn baby lagi² yg ada kuning mmg kuat tidur. kena kejut bagi susu setiap 2-3 jam. kalau tak lagi teruk kuning tu

kena kejut bgun setiap 2jam mcm tu utk menyusu, jgn dibiar..jgn tunggu jd yg tak elok baru nak bertindak

Kena kejutkn takut dia demand kuning... Kena paksa dia bgn n bykkn minum susu

Normal untuk baby yang ada demam kuning , better kena kejutkan bagi susu

Kena kejut kan juga bby untuk menyusu, bby mmg akn tidur je

Even dia tidur, tetap kejutkan 2 jam skli untuk menyusu

kna laa kcau bgi bgun...baby bru lhir MMG kje tdo je