Kesihatan mummy dan baby

Normal tak, batuk sepanjang pregnant? Awal pregnant mungkin batuk sebab minum manis. Now 25 weeks dah kurang minum manis. Tapi masih batuk2

2 Balas

Sy sepanjang pregnant memang batuk saja. Dah try secara traditional tp batuk juga. Makan ubat batuk selama 1 bulan ttp batuk juga. Siap doktor buat mantoux test nk tgk ada TB ke. Tp negative. Bila pergi check up, doktor kata tu mgkn pembawakan. Elok je bersalin x de dah batuk.

Lama jugak batuknya tuu. Pernah try refer dgn doctor?

2y ago

Better pegi klinik swasta sis. Lama nak tggu 8hb tuu