Batuk Batuk 4 weeks 6 days

Saya pregnant 4 weeks 6 days.. normal ke batuk2 non stop macam org tersedak? Saya dah try minum air suam n minum madu n lemon.. since 6 days ago.. but still batuk2. Isit sebab i pregnant n normal.. or not normal? #firstmom #SeriusTanya #batukbatuksaathamil

7 Balas

Try minum air mineral spritzer,amalkan…batuk x elok utk prgnant ,doc sy bgtau virus xelok utk kndungan..last kndungan sy kena jgkitan kuman lps tu doc tya saya ada batuk ke tak

4w ago

okay2.. harap2 baby saya sihat sampai scan untuk dgr heartbeat nnt

sy pon batuk2 DPT tau pregnant 4weeks.. Puas ikhtiar mcm3 xlega jugak..akhirnya hilang sendiri nak masuk 6weeks.. tp xsentuh langsung air sejuk..kira pantang la tu😅

saya pregnant 4 week hidung asik berair mcm simpton resdung/elergik ape nk buat yer

kdg kita batuk2 ni sb gastrik,klu ubat batuk tdk brkesan cuba minum ubat gastrik

saya pun batuk2 non stop. sampai perit tekak..

Sama mcm saya batuk Dah 1minggu belum baik

not sure.. better cek