Ubat batuk boleh ke minum..saya batuk .pregnant 24 weeks 4dayy..

Ubat batuk

1 Balas

kena tanya Dr sis. jgn makan sebarang ubat tanpa nasihat Dr

6mo ago

kalau Dr kk yg prescribe ubat tu,in shaa Allah boleh sis. bukan apa sis,dulu sy jumpa Dr d kk sebab gatal² di kaki. mcm masalah remeh ja kan,tp masa tu Dr check betul² sampai Dr wanita tu pegang² kaki sy yg gatal² tu. Dr bagitau jgn ambil sebarang ubat walaupun hanya krim yg disapu pada kulit,sebab takut ada kandungan dlm krim tu yg boleh jejaskan kandungan sy.