8 bulan tak ada gigi

Normal tak anak umur 8 bulan 4 hari tak ada gigi langsung? Risau pulak, tp anak dh merangkak laju, berpaut pegang kat sofa pun dah

5 Balas

anak saya 8 bulan 5 hari masih belum tumbuh gigi..merangkak slow2 je..lebih pada banyak seret badan..berjalan sendiri belum boleh lagi..

2w ago

Raikan jela milestone ank kan, asl anak sihat 😍

Sama anak saya, gigi belum tumbuh. Merangkak laju, suka main tepi tepi kerusi berdiri tepi kerusi dah

Anak sya pun dah 8 bulan gg blum tumbuh😂tapi berdiri xnk org pegang .

Org dulu2 kata kalo anak lambat tumbuh gg, dia cepat berjalan.

ank sy 9mth+ br naik gigi bwh. 12bln naik gigi ats