Baby tak tumbuh gigi

Ada tak parents kat sini, yang baby dia still tak tumbih gigi? Anak dah almost 11 bulan tapi tak nampak bayang pun nak tumbuh gigi😭😭 risau pulak sebab kebanyakkan dah ada 4 batang gigi

6 Balas

awak, anak saya genap setahun baru tumbuh gigi, so jgn risau okay. paling lama rasa sblm 18bln ,tapi sllu sthun++ mst akan tumbuh punya. skrg anak saya sthun 2bln ada 5batang .

3mo ago

knp kena jmp dr. gigi, kan belum 15bulan kan, pelik pula.ha tuh la, masa tak tumbuh gigi mmg saya bagi mcm kita, tapi org tua bising, padahal gusi depa da kuat.

Samalah anak almost 11 bulan xde bayang gigi pun lagi 😂😂😂

Baby saya pun sama. Still tak nampak bayang gigi. Dah 11months.

ank sy sebaya ank awk pn belum tumbuh gigi n masih mkn puree 😌

4mo ago

anak saya dah makan solid dah..cuma kalau keras macam carrot ke apple ke, saya kukuskan bagi lembut sikit

almost 11 bulan da pandai jalan??

only half hahaha don worry it will come

4mo ago

kinda worried since she's a big eater and eats almost everything that i fed her