Lambat merangkak dan tumbuh gigi

Anak saya umur dah 8 bulan tp belum pandai merangkak dan belum tumbuh gigi. Normal ke?

4 Balas

jgn risau normal je, tiap anak pkembangan lain2x, maybe dia nak terus berjalan ke kan. n bab gigi pun normal je sis, anak saya genap setahun baru tumbuh gigi.

1mo ago

faham sis, saya dulu pun kena juga. stress rasa. da habis part tuh, part lain pula kena.

sama sis, anak sy pun belum merangkak n tumbuh gigi , duduk tegak pun belum lagi

normal kut sama dgn ank sy dh 8 buln belom ad gigi belom pandai merangkak ?