baby

Normal lah kan kalau ngandung 13weeks tak nampak lagi .. orang siap kata lagi eah macam tak ngandung je ? abistu kau nak aku letak bantal ke kat perut biar nampak besar ? Kadang kadang sakit hati dengan orang macam ni kan ?

20 Balas

Normal tue sis..sy ari tue suma ckp perut keciknya siap tnya lagi berat baby berapa, tup2 bila lahir 3.26kg..sy sbb org asyik ckp perut kcik sngup ajk suami g scan swasta sbb nk tgk baby..😂sbb yea la tkut prkmbngan dia xok tp ok je..