baby

Normal lah kan kalau ngandung 13weeks tak nampak lagi .. orang siap kata lagi eah macam tak ngandung je ? abistu kau nak aku letak bantal ke kat perut biar nampak besar ? Kadang kadang sakit hati dengan orang macam ni kan ?

20 Balas

Hehe.. sabar je sis.. asalkan kita bahagia.. try sabar n senyum wpun hati mendidih kadang tu kan.. 🤗💪

Sy pun 13weeks perut dh nmpk sgt nk pakai seluar jean pun tk blh lagi..btl2 sgt nmpk perut

Jangan fikir sangat kata orang.. Just be positif..janji doc kata baby sihat ok dah

Sy dh ckup buln pon org kta xnmpk prt kcik..yg pntg baby sihat😊😊

Saya mengandung pun org ckp perut kecik sekali keluar 3.44kg 😅

hahaha. sy 13w tu kempis lagi. sempat lagi lari2. hahaha

btl tu sis.. kecik lg tu.. bese la xnmpk lg..

normal tu sis kecil masih kan

Think + always

Biasa la tu