morning sickness hilang lps 8 weeks

Normal ke...morning sickness hilang after 8 weeks...before this start 4-8 weeks...pening kpala..bloated tummy...n after makan mesti muntah...tp start 9 weeks..semua tu xda dah...cuma jd makin letih ...tido je kebanyakkan masa...

1 Balas

Morning sickness ni tak de masa yang fixed bila dia nak jadi , bergantung pada orang . Ada yang nanti dah 3rd trimester pun dtg lagi morning sickness nya . Apa apa pun alhamdulillah lah . Saya pun tak pernah rasa sebab saya tak de alahan masa pregnant hari tu