Morning sickness

Hai mommies. Saya ada soalan. Normal ke tiba tiba morning sickness hilang? Saya baru masuk 9 weeks tiba tiba bangun pagi dah tak rasa loya mcm selalu. Pening pun sikit je. Dah boleh kerja mcm biasa. Normal ke ya? Dah start rasa risau.

2 Balas

normal..ade org moning sickness dia kjap je..ade org xde lngsung,ade orng smpai ke brslin ade muntah2.. Alhamdulillah la klau dh brkurng sis..👍👍❤️

1y ago

saya pun skrng 9weeeks...alahan tu on off .kjap oky..kjp xokay..klau mkan ubat than muntah yg dktr bgi tu...xdelah muntah .mlainkan perut betul2 ksong..ha bru muntah ..pening pun sikit2 je .

normal je

1y ago

Terima kasih