34 weeks...

Normal ke...34 weeks...baby kerap mngeras...smpai sakit bhgian pangkal pelvis.... Dia punya kick pn kuat ...sakit 😅😅😅

99 Balas

hati2 sis. sy dulu perut kerap keras jugak masa 34wk. smpai 1 mse keras+sakit. pergi KK terus dorg hntar ke hosp naik ambulan. rupanya tu contraction. sy xtau sbb ank 1st 😅 seminggu warded sbb suspek kencing kotor atau gbs

2y ago

kadang2 lapar pon dia buat mngeras jgk...konon2 protes lahh ibu mkn lambat🤣lps mkn terus beransur ok xsakit dah