kerap sakit perut nak membuang

Sy skrg pregnat 34 weeks, beberapa hari ni sy kerap sakit perut memulas. Normal ke tu?

9 Balas

Normal puan, persediaan badan untuk deliver baby... Maybe baby makin menurun, tu yang tak selesa perut... Just pantau in case ada turun tanda je puan...

4y ago

Ohh okey...lega baca ni..terima kasih😊

sy MCM sis jgk 34 cirit birit ..eskkn pg pergi ke klinik nurse hantor hospital Sb sakit perut ni...ptg tu sy kne admint wad Sb tand2 nok bersalin..leaking masa kt umh...

2y ago

saya pon sama 37minggu1hari dah perut memulas je rasa..berak dah semlm 4kli membuang..hari rasa memulas lgi tpi sekli je membuang..

Sama la asyik memulas2 je skrg 34w 5hri perut pun mengeras hampir setiap masa nie. Mlm2 xley tdo dh pusing sni xkena pusing sna xkena huhub

3y ago

samalah..sy pun MCM Tu...NK tdo pun xboleh skrg 34w 4 Hari...

sis boleh try stomy oil sis.. bukn bany je boleh guna.. ibu2 pom boleh sis😇😇berminat blh pm wani www.wasap.my/60138661354/nakstommyoil

Hai nak tanya, awak bersalin week berapa? Skrg mesti anak dah besar dah kan 😄 sbb same situation right now

normal tu..sy dlu ank prtma sy mcm tu, ingatkan dh contraction.. takut sy d buat nya..tp ok jk..😊

samalah...senang sgt membuang..tak sembelit pon..

sama la kita

normal..