mengantuk pening sentiasa

Normal ke utk wanita mengandung baru 8 minggu mengalami keletihan melampau..suami ckp jgn layankan perasaan..tapi badan mmg rasa letih nak tido je seharian???

44 Balas

Sama laa sy. Nk masak bau pun xleh. Sy tido jee ..x buat kije ape pun mengantok

5y ago

Kan sis sy bau wap nasik pun tak boleh. Apa kaitan dgn masakan atau makanan sy jadi loya even tengok gambar 😥😥

Awal kehamilan memang kena bed rest sis. Taktau rahim kuat ke tak 😘

pmbawakan bdk jee tu..sy dlu pn sma msa awl pregnt..tdoooo je memanjng

Normal, setiap kehamilan kite x sama.. Ada 5org anak 5kali tak sama

Normal tu sis...rehat juga...cuma kena lawan...juga.

sama la mcm sya kalau lawan pening pulak kepala..

Yes normal sis..

normal la tuh..

normal sis..

normal