Mengantuk dan letih badan

Hi ibu2 dan bakal ibu, nak tanya , ada tak vitamin or apa2 yg ibu2 amalkan utk hilangkan rasa mengantuk dan letih, sbb sy terlalu mengantuk dan letih sepanjang hari . Help #firstbaby #1stimemom

3 Balas

sy dh masuk trimester 2 pn masih lemah dan suka ngntuk, amalkan vit b complex br bertenage sikit

3y ago

terima kasih mommy , skrg dh masuk trimester 3 dah . setiap trimester ada cabaran nya tu . hehe

Sy 7w pun sama mengantuk je. x kira masa.. badan pun letih sagat .

sy awal2 prwgnant pun mcmtu. husband siap suruh g tido