Selera makan drop?

Normal ke untuk ibu mengandung hilang selera makan? I'm about pregnant in 8 weeks right now, tiba-tiba saja kurang selera makan. Buka buku pink pun lambat lagi, appointment 18/7 hb. Risau kat baby dlm perut.

23 Balas

Sy pulak nk mintak advice. Dr start gandung smpi dh 5 bulan ni selera sy terlalu tinggi. Risau sbb berat naik byk. Masa raya ritu 4 kg, dh berjaya losskn blk sikit pegi exercise. Ni pulak bru 2 mggu naik plak 2kg😭. Asek asek lapoooo je