KURANG SELERA MAKAN?

Saya pregnant 11 weeks.. kurang selera makan.. ada tips x nak naikkan selera makanan ne..seksa rasa..risau kat baby

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sis mkn makanan yg crunchy tapi tak mau berminyak + terlalu masam + pedas. Saya dpt tips ni dari dokter o&g kt KPJ sebab waktu tu mmg mkn apa² muntah balik. Lepas dia ckp mcm tu saya mkn biskut, buah apple, tembikai alhamdulillah selera makin pulih 😊😊

3y ago

Terima kasih dear respon Okay sis..saya cuba buat

VIP Member

Cuba makan - buah ke, roti ke. For the baby. Take care

3y ago

Baik dear..makasih ya

Amalkan jus delima 😇 bagus untuk baby dan ibu 🙂

3y ago

Nie...try google

VIP Member

Try makan buah2an.. Atau mínum susu..

3y ago

Aah..terima kasih