HILANG SELERA

hi momma semua. kandungan usia saya skrg dlm 7w, dan baru2 ni demam sampai skarang total loss selera makan, tengok mknn fav pun tak lalu, makan sikit sangat sekadar alas perut tapi cepat sgt masuk angin😭 now tengah consume asid folic je. buka buku lambat lagi tarikh. ada tips tak nak naikkan selera makan balik, sebab dh tak bermaya sangat rasanya. ataupun vitamin yg sesuai? #firsttimemom

2 Balas

kena try & error benda kita boleh makan/tak. cuba sikit2. makan buah kalau rasa loya. kena juga makan sbb baby baru nk membentuk, perlukan nutrisi byk. try minum nestum pun ok. makan sikit tapi kerap sebelum masuk angin. sbb kalau tak makan & kurang minum, boleh dehydrated & warded nanti.

try and error