baby buang air besar 2 hari sekali je

normal ke tidak kalau baby buang air besar sekali saja dlm 2 hari.tapi perut baby x kembung atau mengeras.baby minum susu formula.

4 Balas

Normal, anak saya kadang kadang 4 hari baru berak

baby kne berak hari2 kot.. plik ni.. better g klini.

4y ago

Dah Tanya doc.. X der masalah wlau 2hari sekali.. As long dia minum susu je

Sepatutnya minum formula wajib berak hari-hari tak kisah la sehari ke dua kali, tapi minum formula wajib berak. Kecuali susu ibu. Susu ibu 10 hari tak berak pun takpe.

Ank sy pon 2 hri skli baru berak... Die ssu cmpo.. Fm+bf..berak 2 hri sekali.. Perut ok je.. Penah tnye doct, klu perut lembut,xkeras, xkembung, its ok..