Baby buang air besar sekali sehari

Hi mummys , baby saya minum susu ibu.. minum susu tepung lactogen kalau saya ttidur je.. tu pun jarang.. n berak dia oke je.. Haritu abang ipar ada suggest susu frisolac Anak saya minum.. terus buang air besar jadi sekali sehari.. ada tu 2 hari sekali.. normal ke ehh😶😶 Baby nak masuk 2 bulan#ingintahu

1 Balas

tengok texture najis, dan baby. meragam atau tak. sebab okay je kalau berak sekali sehari.

1y ago

sama ngan bb saya since masuk 2 bln 2 hari lepas x berak2 ni... risau pulak