scan

Normal ke tak Kalau ikut tarikh uzur kandungan sepatutnya 12w tapi bila scan bby mcm 10w.Doc kata bby kecik. Risaunya

7 Balas

Sy seminggu age nk period bulan seterusnya..dlm perut dh ada isi.. Masa g kk nk comfom hamil.. Masa tu ikut kan minggu period.. Tp chekup dh ada 4minggu dlm perut.. Maknanya masa bersama bulan lpas terus lekat..

tarikh last uzur tu bukan tarikh kita bersama pn.. normally lepas uzur pn hari ke 13 14 baru subur.. itu pn bkn bersama terus lekat.. normal la tu..

4y ago

wc

Normal je. Sy lepas sebulan lebih tak period baru positif. Ovulation lambat. Bila scan pun week lari.

Sya ikot period 6week.klu scan 4week..normal.ovulation late..klu lari 2mnggu normal lg..

4y ago

4week..bru 2hri lps..ada kntung je kcik lg..janin xnmpk

Normal sis..persenyawaan lambat

+-2w Normal sis.. keep positif

Period regular?