Banyak tarikh due date

Hai. Masa first scan Sy dpt edd 3/1. Second scan dpt 1/1. Dan Td scan dpt 28.12 tapi Sy dah 12w6d lah kalau ikutkan due utk 1/1. Kalau ikut due 28/12 Sy hri ni kira 13w3d. Bnda ni sbb uzur Sy xtratur tu scan byk kali. So doc bg trikh 1/1 jgk due date tu sbb dia kata tarikh scan masa bby bwh 12w tu kira lebih tepat la berbanding baby skrg. So mcm mna ye ? Tkt Sy .

1 Balas

nanti 12w dktr adjust balik based on size. pstu ikut yg tu saja.

3mo ago

sbb xjauh beza. klu lari smpai 2 minggu baru kira lain