Bby kecik .

Salam mommies, nak tnyaa ada x mcm saya bby dalam kandungan kecik , sepatutnya saiz bby 31 weeks tapi doc ckp klau ikut scanbby 28 weeks , mcm mna nak buat ye biar bby ikut saiz kandungan . #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Normal kalau scan weeks lari sedikit drpd weeks asal kita . Sebab mereka ukur lilit untuk anggaran tengok tumbesaran baby , serta berat baby . Andai doktor kata normal , tiada masalah dgn baby dlm kandungan . Sis tak perlu risau . Ubat dgn makanan berkhasiat jangan lupa . Makan sekali sis boleh makan benda mengidam . Tak perlu risau .