Anak bermimpi?

Kenapa ye anak saya tgh lena tidur tiba2 dia menangis menjerit like literally menjeritt. Terkejut kami suami isteri sbb takut gila dgr dia jerit. Bila dia tersedar dia diam. dia mimpi ke ye? Anak umur sebulan #firstmom #bantusharing

1 Balas

fasa baby tidur pendek, ada light sleep dgn deep sleep. dan cycle ni akan berulang byk kali. bila light sleep ni mmg baby akan byk gerak byk bunyi tapi dia tidur. boleh cuba google dan baca lebih pasal newborn sleep pattern utk lebih faham