perut

normal ke pregnant 33w+ tinggi rahim 33cm?

8 Balas

normal sis.. sy baca mmg tinggi rahim lebih kurang ikut bilangan minggu kandungan.. contoh klo 30w tinggi rahim 30cm..kalau beza pon range difference dia 1-2cm cmtu masih normal.

Saya masa scan 35w last week tinggi rahim 32cm je. Dr kata kecik. Tapi bila scan perkembangan baby semua normal. Tapi perut memang nampak kecik betul macam 5-6 bulan je. Ramai tegur

Normal...nurse tmpat sy ckp tinggi rahim lebih kurang sma dgn minggu kita. Beza 1,2cm ok lg.

doktor / nurse ckp apa sis ? selalunya kalau ada masalah apa2 dorg akan inform terus..

4y ago

doc ckp normal. cuma sy sndiri yg rase perut sy kecik xsama org lain 😂

Normal la tu. Week dgn tinggi rahim=sama ..

Mmg tnggi rqhim ikut weeks

normal je sis..

normal