Baby bump besar

Normal ke perut besar sgt? Sy skrg dah nak 28 weeks. Tapi ramai tegur perut mcm org dah nak bersalin. Dah scan and baby ok je saiz dia. Sy jadi takut pulak 😂

10 Balas

Kalau scan normal then should be okay. Lain orang lain badan. Saya pregnant 16w pun orang tak tahu saya pregnant. Perut jenis kecik sgt. Now dah 29w perut mcm 5 bulan je 😆 tapi scan size dan berat badan baby normal dan sihat. So tak perlu risau