baby bump tak nampak

normal ke sy dah 26 week tapi tak nampk pn baby bump. Ramai tegur kata kecilnyaa perut risau dibuatnyaa. #firstmom #seriusnanya

10 Balas

normal je sis.. Sy dulu pun smpai bersalin org x tau mengandung sbb perut leper je.. ikut masing2 punya badan.. masa scan @ ukur rahim semua x ada masalah.. yg penting bayi sihat.. tp best jg x nmpk babybump nie.. tau2 bersalin je, surprise utk Semua.. 😁😁jgn risau, just jaga kandungan baik2.. bak kata doctor rahim banyak ruang kiri kanan so kedepannya kurang..

saya sekarang baru masuk 24w perut memang tak nampak n orang tak tau saya pregnant pun, tapi baby alhamdulillah normal. oh ya, sebab perut saya tak nampak lah saya dah boleh rasa tendangan baby awal masa 15w+ haritu hehe..

Normal, sy pun org sllu tegur perut tknmpak smpai terpikir mcm2 . Bila scan Alhamdulillah berat baby ngam dgn weeks . So jgn dgar cakap org . Depa bukan doc pakar 🥰🥰🥰

normal.saya 25 weeks pun perut besar MCM 9 bulan🤣 mybe sbb twins kot.ni baru 6 bulan,7-9 bulan xtahu la MCM mne 🤣

saya bukan setakat tak nampak baby bump, baby gerak pun kadang2 je rasa. Nak masuk 28 minggu dah ni.

9mo ago

sama la kita , sy 25w xnmpk sgt perutt mmg risauu sgtt . lagi dua tiga hari nk g scan . harap semuanya normal laa . mungkin jgk sbb sy badan besar 😅

Normal je . Lagi2 org kurus / kecil. Mama sy pun pregnant banyak kali perut mmg kecil.

Saya macam awak sampai officemate rasa teruja saya takde baby bump hahaha

sama laaa kita sis. 25 weeks. org tak perasan pun yg Kita ni pregnant.

normal sahaja. yg penting kndungan sihat, bukan saiz perut.

normal. don worry