BABY BUMP

Nak tanya mommies² ? Normal ke baby bump kejap besar kejap mengecil ? Sy preggy 4 months ++ , ada nampak baby bump dah .. tapi bila bangun pagi perut sy macam mengecil sedikit dari kebiasaan baby bump sy , sy tengok dah dua tiga hari macam tu ? and lagi satu sy kurang dapat rasa baby bergerak dalam perut , ke terlalu awal lagi nak rasa dia bergerak sebab baru 4 months ? Sy risau baby tak aktif atau jadi apa² kat baby ?

1 Balas

Kdng maybe after 20w onwards baru blh rase baby bergerak tu. Depends pada org. Ade yg seawal 16w pun ade. Baby bump tu pun cmtu jugak. Ade jenis yg perut cpt nmpk ade yg jenis kecik je perut x nmpk mcm pregnant even dh 6,7 bln. Hehe 😁

5y ago

Okay thank you sis 💓