Muntah2 pada trimester akhir

Normal ke muntah/loya/mabuk lepas makan masa minggu ke 33 ni?? Rasanya minggu ni je dah turun sekilo.. makan apa je muntah balik. Yang boleh makan sekarang tomato mentah je? risau sangat kat baby sebab dah hujung2 ni lagi perlukan zat. Ada sesiapa macam saya tak???? ada apa apa cara yang boleh bantu tak? Help

2 Balas

Mmm normal . Orang kata "pembawakan baby" saya macam tu juga . Dr 1rst trimester till 3rd 😅 tapi na buat macam mana kena isi perut . Janji isi untuk baby 💕

sy masa mengandung dua2x anak,sy mabuk dari awal sampai akhir...berat naik ckit je...tp alhamdulillah anak sht...jgn skip makan ubt yg doc bg