Any answer ?

Hi mommies! Normal ke kalau muntah2 dah 31 weeks ni? Selalu bawah 20 je mual2 loya2 ni. Muntah bukan muntah kosong. Muntah berisi. Dah berapa hari sama je. Selera makan baru nak datang balik. Dah kena muntah2. Nak makan apa2 pun takut ?

1 Balas

Normal sis. Alahan boleh datang balik bila2 masa je 😁

5y ago

Sy selalu muntah bila terlalu banyak sangat makan. Tak pun perut dah masuk angin. Mesti akan muntah isi makanan. Mungkin sis salah makan ke. Banyakkan minum air sis.