muntah asid

Normal ke muntah asid setiap kali bangun tidur or bila masuk angin. Muntah tu warna mcm air oren n rasa payau sangatt. Saya preggy 15 weeks.

11 Balas

I feel u sis. Tapi saya morning sickness 1-2 bulan je yg teruk sampai muntah oren ke hijau ke yg Asid tu. Perit oi.huhu. doc ckp alahan etc. Tu mknanya hormon hcg kta tinggi. Ok je. Normal. Sy dulu klau mkn je ,muntah+ tak lalu mkn lg. Berat turun mendadak. Tp Alhamdulillah masuk 2nd trimester dah takde alahan2 tu. Keep it up sis!