Gatal-gatal badan

Hi mommy.. Kenapa badan jd gatal2 ya. Kalau kat perut tu xusah cakap la gatal nya mcmna. Merenyam2 rasa.. #35W2D#1stbaby

5 Balas

Sama la saya..gatal merenyam kat badan masa 1st trimester..lepas sapu ubat dah ok..skrg dah dekat due gatal naik area kaki peha pulak😅..mybe hormon pembawakan

3y ago

sis sapu ubat apa ya

jangan garu pakai kuku kalau tak jadi strechmark better kalau taktahan alaskan dengan kain perut tu and garu gune sikat

sy letak bnyk lotion, so far tkde gatal. kulit sy sensitive guna bio oil perut ada ruam TT

3y ago

lotion apa sis guna

jgn garu boleh jd strench mark .. mcm sy 🤣

3y ago

guna bio oil.. sy pun tngah iktiar nk hilangkan

Pembawakan tuu

3y ago

Baik. Terima kasih sis