kerap sesak nafas

Normal ke kerap sesak nafas..

10 Balas

Saya pun! Tp sy ni lg pelik. Klu aktif sgt tu normal la kan lelah. Tp masalahnya ada specific time tertentu selalunya pagi jam 9-11 am gitu mesti jantung degup laju je ttibe walaupun tgh baring. Now dh 6 bulan

saya malam nak tidur ssh tidur..sesak nafas.. sampai nangis2 sesak nafas😂😂 .. tidur menyandar okey ..

Dah berapa bulan perut sis? Mungkin hb dan bp low... Banyakkan minum air masak... Banyakkan rehat yaa...

sama sy..32w++ bila berjalan lepas tu duduk mesti terus rasa sesak nafas

Saya pun selalu sesak nafas kalau dari berjalan

Normal sis, saya pun macam tu

Saya pun macam tu juga

Iyeee.. normal

Normal

normal