Sesak nafas

Sya skrg 28 weeks, saya jadi kerap sesak nafas. Dah berdiri bangun pun, sesak nafas juga. Memang normal ke macam ni? #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

sy ..tp sbb sy ad asma ..mmg xterkawal asma sy sjk masok trimes3 ni ...24 jam semput ...2 3 ari skli kena amik gas samada dkt spital atau klinik ..pastu cucuk ubt dkt tgn ..utk kurangkan penat tu ...hurm rasa nak cpt2 bersalin je . semput sgt jalan p dapor pun termengah mengah

Sama kita 😭 ada kata sbb baby sedang membesar. Dah naikkan bantal pun sama juga.

10mo ago

Itula, kita pun sampai suruh suami urut la kut2 angin ke apa sebab teruk sangat sesak nafas nya 😢