Sesak nafas

Salam n hai mommy2.. nk tnya ada tak yg tgh pregnt sllu sesak nafas? sy 21W n kerap sesak nafas.. normal ke?

3 Balas

Saya 8 weeks with fraternal twin, semput nak bernafas tu almost everytime naik tangga and buat keja rumah. Bila check up doc marah 😬 suruh nafas betul². Mcmne nak explain kat doc eh.. Nafas saya semput²..

Normal, saya dah masuk 31 week lagi kerap sesak nafas. Tak buat apa pun tiba tiba boleh sesak nafas. 😅

3y ago

sama sis..sya pun mcm sis..duk diam pun semput..hahaha

saya pun 19 week