keputihan berwarna hijau

normal ke keputihan berwarna seakan kehijauan keluar dari vagina , gatal sangatt .. 13 weeks pregnant .. first baby

22 Balas

Tak normal sis kalau dah hijau dan gatal. Macam kena infection je tu. Sis pergi clinic buat vaginal swab. Takut ada kuman gbs. Macam sy sebelum pregnant pun mmg dah ada masalah ni. Jadi, bila pregnant sy amalkan makan natural yogurt. Still hijau tapi tak gatal. Tak boleh buat apa dah, sy banyak kali pakai ubat pun still hijau. 😅

5y ago

Biasa klau fungus dh melekat sy guna ubt spu ja...

Bagi taw doktor ada keputihan tapi dah kehijauan.keputihan biasa pun bahaya takut kena gdm..sis ada keputihan n bagi taw doktor warna keputihan n gatal.doktor akan bagi ubat.

Check klinik, nnt doc amik sampel utk check kalau ada kuman especially gbs atau candida. Penting tau sbb kau gbs blh effect baby masa nk dilahirkan.

keputihan kalau dah berbau dan gatal itu bukan perkara main2. tolong g hosp untuk jumpa doc. bahaya ni sbb kuman tu boleh bahayakan baby.

tak normal, sememangnya jangkitan. dptkan rawatan di klinik terdekat, kalau x, boleh membahayakan kandungan (eg premature labor)

Pregnant atau tak, keputihan tak sepatutnya berwarna/berbau/ada rasa gatal. Kalau ada salah satu, tak normal

Xnormal sis..y normal wana putih biasa , xde bau n xgatal pn..better sis pegi klinik or hospital

Tak elok tu keputihan hijau ..pling ditakuti .. bhya utk baby ..jmpa doktor

Tak normal awak. Pergi klinik, dapatkan nasihat dan ubat dari doktor.

bawa ke hospital,selalunya klu kes mcm tu ada jangkitan...