Keputihan

Normal ke kalau keputihan berwarna kuning kehijauan tapi tak ada bau dan gatal. Keluar bila minum manis atau penat buat kerja sahaja. #firstpregnancy #14week

2 Balas

Saya pon mcm sis waktu pregnant 20 weeks.. kalau kurang minum air masak atau banyak makan makanan manis mesti keputihan jadi warna kehijauan.. tp doktor kata xde gbs.. cuma dia suruh masukkan ubat keputihan.. then kurangkan manis lebihkan minum air.. alhamdullilah kurang sis.. sekarang 37 weeks.. tunggu hari bersalin dah☺️

4y ago

Air masak mmg sehari minum 2L. Kdg kdg tu jela teringin minum manis then minum keluar mcm tu. Sebelum ni tak ada. Tq sharing sis 😊

Tak normal biasanya sbb dah bertukar warna

4y ago

Time preggy macam2 boleh kena. Sensitif 😅 okay nanti inform nurse ye