Kandungan 35 minggu 2 hari

Normal ke kandungan dah msok 35 minggu selalu rasa sakit dekat bhgian ari-ari tu? Jalan pun siksa rasa.."

101 Balas

Saya harini 35minggu 2hari.. Saya dah 24 hari kat hospital.. awal2 tu pendarahan dr check ada pembukaan 1cm.. pastu esok tu check lagi 3cm. Check lagi sekali 4cm.. pastu 6cm sampai lah sekrang. Sakit n contraction semua takda. Dr tak bagi balik dari awal lagi 😅 kena stay sampai baby lahir. Doakan saya ye.