Sakit di bahagian ari-ari

Normal ke di usia kandungan 18 week,selalu rasa sakit di bawah ari-ari & bahagian pinggang? ##bantujawab #firstmom #ingintahu

5 Balas

Normal. Nanti bila atas 20 weeks u akan rasa sakit bontot pulak. Duduk nak kena alas bantal tebal. 😂. Rahim nak meluas memang rasa macam tu. Semoga baik2 saja untuk u and baby. Enjoyyyy!!!

Ini sama dengan saya waktu week 15. Alhamdulillah normal sbb otot menegang baby nak membesar. Now dah week 20 hilang dah sakit tu 😊

sama laa sis.. saya pun 19w.. kadang rasa nyeri kat ari² ngan pinggang

a ah..Sama...sakit ke bwh..montot Pon mcm sengal2

normal